Fizetési információk és feltételek:

Fizetés a helyszínen:

Szalonunkban lehetőség van készpénzes, bankkártyás, SZÉP-kártyás fizetésre, továbbá előre utalással rendezett termékek átvételére, vagy ezek bármilyen osztott kombinációjára.

Utánvétes fizetés GLS/GLS XXL szállítás esetén:

Dobozos kerékpárok és kiegészítők (GLS-es) szállítása esetén készpénzzel és bankkártyával (továbbá előre utalással) tudja rendezni a vételárat. Fontos, hogy ebben az esetben a SZÉP-kártyás fizetési mód csak online előreutalással áll rendelkezésre, mivel a futároknál lévő bankkártya terminál nem tudja kezelni a SZÉP-kártyát. Ebben az esetben jelezzen nekünk a rendeléskor telefonon, vagy e-mailben, hogy a SZÉP-kártyás online fizetésben segíteni tudjunk Önnek.

Utánvétes fizetés összeszerelt kerékpárok esetén:

Az összeszerelt kerékpárokat saját futárral küldjük, a szállítást megelőző 1-2 munkanapon belül telefonon vesszük fel Önnel a kapcsolatot a szállítási idő és a fizetési mód egyeztetése végett. Az összeszerelt kerékpárokat készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával, vagy előreutalással is fizetheti, viszont fontos, hogy a telefonos egyeztetéskor a végleges információt kapjuk erről.

SZÉP-kártyás fizetés:

Személyes átvétel és összerakott kerékpár szállítása esetén a kerékpárt a helyszínen, vagy az átvételkor tudja fizetni a kártya terminálunknál, minden SZÉP-kártya típust elfogadunk. Fontos, hogy az OTP-s SZÉP-kártyák lehúzásakor a bankkártyás fizetési igazolást a kártyatulajdonosnak alá kell írnia a helyszínen!

A vételárat SZÉP-kártyás átutalással is kiegyenlítheti az otpszepkartya.hu, vagy az mkbszepkartya.hu felületén keresztül, ahol "18.ker. elektromos kerékpár kölcsönző" néven talál meg minket. Az utalás előtt kérjük keressen minket telefonon, vagy e-mailen, és mi elküldjük önnek az instrukciókat, illetve az előlegszámlát.

SZÉP-Kártyás fizetés csak 50.000Ft-ot meghaladó rendelés esetén lehetséges. Osztott fizetés is lehetséges!

Online fizetés a VivaWallet-en keresztül:

Lehetősége van a rendelés leadásával egy időben online fizetésre is a weboldalunkon. Az online fizetéskor elfogadunk VISA, MasterCard, American Express, Diners Club bankkártyákat (ezeket Google Pay-en, Samsung Pay-en, és Apple Pay-en keresztül is), illetve a VivaWallet-en keresztül PayPal fizetésre is lehetősége van.

Az online fizetés idejére a weboldalunk átirányítja Önt a VivaWallet weboldalára, így mi semmilyen bankkártya adathoz nem férünk hozzá, kizárólag a VivaWallet szerverein keresztül, titkosított csatornán történik a fizetés.

Előreutalás:

Az előreutalásos rendelések befejezésekor a weboldalunk megjeleníti az utaláshoz szükséges adatokat, valamint az e-mail visszaigazolóban is szerepel minden szükséges számla információ. A rendelés a leadást követően automatikusan "Banki átutalás megérkezésére vár" státuszt kap, ami a kollégánk manuális ellenőrzése után fog "Feldolgozás alatt" státuszra váltani. Amennyiben az utalás a megrendelés leadása utáni 1-2 munkanapon belül nem érkezik be hozzánk, telefonon, vagy e-mailben keressük Önt.